T-Fox-pentue

05.07.2011 syntyi 3 urosta ja 2 narttupentua.

Pentueen isä:
Int ch, Int(U)ch, Dk chs, schs, nchs, nordiskch, Swedish working ch, wutch, romania ch, Hu ch, Cz ch, Lux ch, DK clubch, Vdh ch, Dtk ch, Vdh veteran ch, Vdhj ch, Polan ch. Wutworldwinner 10, Wutveteranwinner 10, Veteran World Winner 10, European winner 06, DK 1 price fox, Italy, Germany working price on trail wildboar Swedish working ch on bloodtrack RAVNSAGER'S AKA-OSSE SUT "Elvis"

(Ellensborg's Baron - Hodja's Oline Pige)

Elvis

Syntynyt:

08.08.2001

Kasvattaja:

Hanne Andersen

Omistaja:

Hanne Andersen

Terveys:

Silmät terveet 3.3.2011

Pentueen emä:
FI JVA, S V CH CurlyCo Singing Fox "Skidi"
(Jyrki - CurlyCo Rock N Fox)

Skidi

Syntynyt:

17.10.2008

Kasvattaja:

Sari Vottonen

Omistaja:

Sari Vottonen ja Jarmo Pyyhtiä

Terveys:

Selkäkuvaus/spine 17.10.2010 K4
Silmät terveet 17.10.2010


Parhaiten näet tiedot Skidin omilta sivuilta

Pentueen isä kutsumanimeltään Elvis on n. 10 vuotias ja asuu Tanskassa. Elviksellä itsellään on paljon meriittejä. mm. kansainvälinen muotovalio, Euroopanvoittaja 2006, Maailman veteraani voittaja 2010. Käyttöpuolella Elviksellä on Tanskasta 1.palkinto Ketulla, Italisasta ja Saksasta käyttöpalkinnot (villisika) ja Ruotsista jälkivalion arvo sekä lukuisia muita meriittejä. Elviksen jälkeläisillä löytyy meriittejä maailman voittajasta käyttöpuolen menestyksiin myös. Elvis on erittäin ihastuttava myös luonteeltaan ja jälkeläisnäyttöä on useamman nartun kanssa.

Pentueen Emä Skidi on 2,5 vuotias sijoitusnarttu ja asustaa Niina & Jarmo Pyyhtiän perheessä. Skidi oli 1,5 vuotta vanha kun saavutti viime kesänä Suomen ja Ruotsin jälkivalion arvon. Jälkivalioiden saavuttamisen jälkeen Skidi alkoi harjoitella ajometsästystä.. Skidin sisarruksista suurin osa on metsästävissä perheissä harjoittaen ajometsästystä, mutta myös luolatuloksia on saavutettu. Skidin sukutaulussa on useita ajavia koiria. Skidin korkein näyttelypalkinto Erinomainen (ERI)

© CurlyCo kennel / Sari Vottonen