Pennut

 • 10.8.2013 MÄYRÄKOIRAPENTUE SYNTYNYT, Y-Fox -pennut
  1 uros ja 5 narttua
  Isä on erittäin menestynyt Portugalilainen punainen kääpiömäyräkoira CH Big Boss Da Quinta D'abroeira
  Emä Suomen ja Ruotsin jälkivalio CurlyCo Singing Fox ( SKIDI)
  Lisätietoja:
  +358 (0) 40 7190996 tai sari (at) curlyco.net

  Pennut luovutusikäisiä lokakuun alussa.
 • 24.7.2013 syntynyt irlanninvesispanielipentue
  2 urosta ja 2 narttua
  Isä: SA CH STANEGATE STORM TROOPER
  Hips 5/5, Elbous 2/2, eyes clear
  Emä: C.I.B C.I.E NORD & FI & DK & NO CH NORDW-10 DKW-10 WW-12 CURLYCO ACE OF HEARTS
  Pentueen isä on englantilainen uros, joka on osan elämästään viettänyt Etelä-Afrikassa. Pentujen isä on Etelä-Afrikan muotovalio ja pentue sisaruksia on ollut esillä voitokkana ympäri maailmaa.
  Pentueen emä on viimevuoden maailman voittaja CurlyCo Ace of hearts eli Enya. Enya ja Enyan pentuesisarukset ovat erittäin korkeasti palkittuja useassa maassa. Enyan emä emä on eräs rotumme voittoisista koirista CurlyCo Riverande (maailmavoittaja, jälkivalio, ainoa narttu suomessa metsästyskoetulos, erikoisnäyttelyn BIS jne...) Saran isä on voitokas Amerikkalainen uros, joka on jo vuosia asunut Australiassa, Whislestop's Special Agent.
  Lisätietoja:
  +358 (0) 40 7190996 tai sari (at) curlyco.net

  Yksi pentu etsii harrastavaa kotia.
 • 18.6.2013 Syntyi irlanninvesispanielipentue. Harrastuspentu vielä vapaana! (2.8.)
  18.6.2013 Syntyi ( 2 urosta ja 5 narttua) erittäin odotettu Irlanninvesispanieli pakastesiemennys-pentue. Pentueen isänä on teidän monen tuntema minun "JIMI" C.I.B, NORD & FIN & DK & SK&SE NO & PL & HR & EE & RU CH, NORD & FI & SE & NO Traking CH, JWW-03, KBHW-04, NORDW-06, EEW-07, EUW-07 CurlyCo Mocha Master. Jimi on Best in show Voittaja, Jimi oli useana vuonna rotumme voitokkain käyttökoira sekä palkittu metsästyskokeessa. "My lovely Jimii" :). Jimin sisaruksissa on useita valiokoira, maailmavoittaja, euroopanvoittaja jne... Jimin isä on irlantilainen Colleenville Stop the Rakin ja emä Starfish First lady.
  Pentueen emä on Euroopan voittaja 2013, Suomen, Tanskan, Romanian CH CurlyCo Allways Yours "SARA". Sara aloitti näyttelyuransa rotumme erikoisnäyttelyssä voittaen heti Sertin ja kaksi näyttelyä lisää niin oli Muotovalion arvo palkkarissa. Saran pentuesisarruksia asuu Suomen lisäksi Norjassa, USA:ssa. Saran sisarruksissa on useita maailman voittajia, Euroopan-voittajia sekä kansanvälisiä valioita, erimaiden voittajia, erikoisnäyttelyn BIS voittajia.
  Saran emä on eräs rotumme voittoisista koirista CurlyCo Riverande (maailmavoittaja, jälkivalio, ainoa narttu suomessa metsästyskoetulos, erikoisnäyttelyn BIS jne...) Saran isä on voitokas Amerikkalainen uros, joka on jo vuosia asunut Australiassa Whistlestop's Special Agent.
  Pennut luovutusikäisiä 9.8. alkaen eläinlääkärin tarkistamina.
  Lisätietoja:
  +358 (0) 40 7190996 tai sari (at) curlyco.net


Etsimme jatkuvasti jalostusmateriaalia ulkomailta ja CurlyCo koiria myös käytetään ulkomailla jalostukseen. Etsimme myös yhteistyökykyisiä yhteisomistus- ja sijoituskoteja. Voit olla yhteydessä minuun jo reilusti ennenkuin koiranhankinta on kohdallasi ajankohtaista!

Lisätietoja:
+358 (0) 40 7190996 tai sari (at) curlyco.net


Pennut suunnitelmissa

Irlanninvesispanielit / MäyräkoiratTulevaisuuden astutussuunnitelmia:
CurlyCo Ace Of Hearts (Whislestop's Special Agent - CurlyCo Riverdance)
CurlyCo Charming Choice (Mystic Torin - CurlyCo Magic Mocha)

Mäyräkoirat

© CurlyCo kennel / Sari Vottonen