X-Fox-pentue

Pennut syntyvät toukokuun 2013 alkupuolella

Pentueen isä:
Int ch, Int(U)ch, Dk chs, schs, nchs, nordiskch, Swedish working ch, wutch, romania ch, Hu ch, Cz ch, Lux ch, DK clubch, Vdh ch, Dtk ch, Vdh veteran ch, Vdhj ch, Polan ch. Wutworldwinner 10, Wutveteranwinner 10, Veteran World Winner 10, European winner 06, DK 1 price fox, Italy, Germany working price on trail wildboar Swedish working ch on bloodtrack RAVNSAGER'S AKA-OSSE SUT "Elvis"

(Ellensborg's Baron - Hodja's Oline Pige)

Elvis

Syntynyt:

08.08.2001

Kasvattaja:

Hanne Andersen

Omistaja:

Hanne Andersen

Terveys:

Silmät terveet 3.3.2011

Pentueen emä:
CURLYCO SPARKLING FOX "TWIGA"
(Jyrki - CurlyCo Rock N Fox)

Syntynyt:

17.10.2008

Kasvattaja:

Sari Vottonen

Omistaja:

Ann-Christine Grönholm

Terveys:

Selkäkuvaus/spine -
Silmät 14.01.2013 ei osoita perinnöllisiä sairauksia


Pentueen isä kutsumanimeltään Elvis on 11 vuotias ja asuu Tanskassa. Elviksellä itsellään on paljon meriittejä. mm. kansainvälinen muotovalio, Euroopanvoittaja 2006, Maailman veteraani voittaja 2010. Käyttöpuolella Elviksellä on Tanskasta 1.palkinto Ketulla, Italisasta ja Saksasta käyttöpalkinnot (villisika) ja Ruotsista jälkivalion arvo sekä lukuisia muita meriittejä. Elviksen jälkeläisillä löytyy meriittejä maailman voittajasta käyttöpuolen menestyksiin myös. Elvis on erittäin ihastuttava myös luonteeltaan ja jälkeläisnäyttöä on useamman nartun kanssa.

Pentueen Emä Twiga on käynyt kerran näyttelyssä ja palkittu Erinomaisella - palkinnolla. Twigan sisarruksissa on jälkivaliota, luolakokeissa ja ajokokeissa palkittuja koiria. Twigan siskolle CurlyCo Singing Fox:lle käytin tätä samaa Tanskalaista urosta josta syntyi CurlyCo T- Fox pentue. Tässä pentueessa on nuoresta iästä huolimatta voitettu useita sertteja, juniori valiota, mejä kokeissa 1. palkintoja ja ajokokeissa 2. palkinto.

© CurlyCo kennel / Sari Vottonen