W-pentue / W-litter

Syntynyt / Born 01.02.2007 (4 urosta / 4 males)

(AM & CAN CH, CD (AKC/ CKC) Mystic Torin - INT & NORD & FIN & DK & N & S(u) & PL & LT & SVK CH, KBHW-05, NORDW-06, SW-07, BALTW-07, FINW-07, WW-09 CurlyCo Riverdance)

Mystic Torin
CurlyCo Riverdance

Pentueen isä / The sire:
AM & CAN CH, CD (AKC/CKC)
Mystic Torin "Torin"

Omistaja / Owner:

Paul Price, Kanada

Terveys / Healthy:

Lonkat / Hips OFA Good
Silmät ok / Cerf Normal
Kilpirauhasarvot ok / Thyroid normal
Polveutumismääritys tehty / Certificate of DNA Analysis

Lue lisää Torinin omalta sivulta / Please read more about Torin on his own page

Pentueen emä / The dam:
INT & NORD & FIN & DK & N & S(u) & PL & LT & SVK CH, KBHW-05, NORDW-06, SW-07, BALTW-07, FINW-07, WW-09 CurlyCo Riverdance "Sunny"

Parhaiten näet tiedot Sunnyn omilta sivuilta
You find more about Sunny on her own page.

Pentueen emä CurlyCo Riverdance eli Sunny on keinosiemennyksen tulos englantilaisesta uroksesta ja on pentueensa ainut koira. Sunny alotti näyttelyuransa ollen heti yli 300:n koiran pentunäyttelyssä BIS 2 pentu. Sunny on saavuttanut useita valion arvoja (Kansainvälinen & pohjoismainen & Suomen & Ruotsin & Norjan & Tanskan & Puolan & Latvian muotovalio.) ja voittaja arvoja (Suomen voittaja -07, Ruotsin voittaja -07, Baltian voittaja -07,Pohjoismainen voittaja 06, Kööpenhaminan voittaja-05) . Viimeispänä näyttelynä toukokuussa Clubbarissamme (38 vespaa) Sunny oli paras narttu 2. juuri ennen astutusta.

Sunnya käytetään käytännön metsästykseen ja on korkeimmin palkittu rotumme edustaja ja ainoa narttu spanieleitten metsästyskokeessa. Metsästyskoirien jäljestämiskokeeseen Sunny starttaa tämän pentueen jälkeen.

Nimensä mukaisesti Sunny on aina aurinkoinen hännän heiluttaja ja omaa erittäin avoimen luonteen jota on periyttänyt loistavasti jälkeläisilleenkin. Sunny haluaa aina olla mukana touhuss aja kaikki tehdään (kun halutaan) sata lasissa. Sunny on ollut perusterve koira koko elämänsä ajan.

Sunnyn ensimmäinen pentue (CurlyCo W-) syntyi 1.2.2007. Isänä tässä pentueessa oli kanadalainen Mystic Torin. Pentueessa oli 4 urosta. CurlyCo Win Out on nuoresta iästään huolimatta jo Norjan voittaja 2007, Juniori Maailman voittaja 2008, useita Paras uros sijoituksia. Sama uros suoritti juuri spanieleitten taipumuskokeen hyväksytysti ensimmäisellä koekerralla ja palkittu jo metsästyskoirien jäljestämiskokeessa.

Sunnyn isä Seamus on englantilainen uros joka asustaa Patricia Suttonin (kennel Rossut) luona. Seamus on Englannin muotovalio ja menestyneitä jälkeläisiä löytyy tällä hetkellä useamman eri nartun kanssa.

Seamuksen isä: SH CH Zanfi Burning Bridges at Foulby. Itsekin erittäin menestynyt koira eläessään ja on myös erittäin voitokaan Ch Fynder Isabel:in isä. Seamuksen isän emä: SH CH Zanfi Saffron on varmasti eräs aikansa voitokkaimmista vesispanieleista englannissa. Seamuksen emän SH CH Foulby Molly Malone:n molemmat vanhemmat ovat täysvalioita (CH). Tämän koiran takaa löytyy neljässä polvessa myös CH koiria. Seamuksen emän isä: CH Cùboglach Brown Hairstreak on täysvalio ja ko. koiralla on useita menestyneitä jälkeläisiä englannissa.

Sunnyn emästä Starfish's First Ladystä löydät koiran omilta sivuilta.

Pedigree of the litter (click the link)

© CurlyCo kennel / Sari Vottonen