Uutiset 2008 • 13.12.2008 Finnish Winner Show, Tuomari Göran Bodegård, Sweden
  COOP (Choco Storm) Paras uros 3. vara-sertti.
  PAJATSO (Win Out) Paras uros 4.

 • 30.11.2008 Norja Trøndelag Pentunäyttely
  JALA (Att the Moment) oli pentunäyttelyssä ja tuomarina oli Karl Eddie Berge, Norjasta (kennel Statesman) Jala oli kauniilla arvostelulla rotunsa paras pentu ja Ryhmä 3. (yhdistetty 7 ja 8 ryhmä). Hyvää työtä Jala & Marit.

 • 23.11.2008 HAMMAR, NORJAN VOITTAJA 2008
  COOP (Choco Storm) & COCO (Charming Choice) oli kanssani Hamarissa kansainvälisessä näyttelyssä. Rotu tuomarina oli arvostettu ja tiukkana tuomarina tunnettu Tarja Hovila (kennel Adamants). COOP oli ROP ja samalla Norjan voittaja 2008 todella upealla arvostelulla! Coco 1/1-

 • 22.11.2008 NORJA - WINNER GAALA 2008
  COOP (Choco Storm) sai kutsun kilpailemaan Norjan Winner galaan. Gaalassa kilpailee Norjan 32 voitokkainta koiraa. Coop edusti hienosti harvinaista rotuamme tässä gaalassa.

 • 9.11.2008 POHJOISMAINEN VOITTAJA 2008 - Herning, Tanska
  Tanskassa Euroopan voittaja näyttelyssä tuomarina oli Rene Sorres-Willes Ruotsista, Ilmoitettuja IWS 8. Nämä koirat olivat syntyneet niin Amerikassa,Ruotsissa, Tanskassa kuin Englannissa suomen lisäksi. COOP (Choco Storm) oli rotunsa paras (ROP) sertin, Cacibin sekä Pohjoismaisen voittaja tittelin kera.

  Coop vasta 1 vuoden ja 11 kk ja on tämä vuonna 2008 voittanut niin maailman voittaja (WW), euroopan voittaja (EUW) kuin pohjoismaisen voittaja (NORDW) tittelin. Upea suoritus näin nuoreltä koiralta jolla vielä lisäksi on jo Suomen ja ruotsin jälkivalion arvot saavutettuna! Suuri kiitos Ninalle että Coop on aina ollut hienossa kunnossa matkaan lähemässä.

 • 8.11.2008 Puppy show- Orkanger, Norge
  JALA (Att the Moment) starttasi A- pentueen ensimmäisenä näyttelyrintamalla Maritin kanssa. Näyttelyssä oli 2 pentua ja tuomarina Helge Werner Hagen, Norja. JALA oli rotunsa paras pentu kauniin arvostelun kera. Hyvää työtä JALA & Marit

 • 6.11.2008
  STORM (Arctic Storm) lähti kohti USA, Seatllea A- pentueen isän omistajalle Colleen McDanielille. Toivon että vielä pääsen joskus näkemään tämän special pojan!

 • 25.10.2008 SEINÄJOKI KV - COOP ROP
  COOP (Choco Storm) oli Ninan kanssa Seinäjoen kansainvälisessä näyttelyssä. Rotu tuomarina Bjarne Sörensen, Norjasta. Tämä tuomari on arvostellut Coopin isä Mystic Torinin suomen vierailun aikaja. Nyt poika voitti Rotunsa parhaan (ROP). Ryhmässä Coop pääsi 6 parhaan joukkoon.

 • 19.10.2008 Suomen Spanieliliiton päänäyttely -
  Tuomarina Rui Goncalves, Portugal

  PAJATSO (Win Out) ERI ja Nuorten luokan 1.
  COOP (Choco Storm) ERI ja Käyttöluokan 1. Paras uros 2.
  COCO (Charming Choice) EH ja Nuorten luokan 1.

 • 18.10.2008 HAASTAJA- PAJATSO finaaliin!
  PAJATSO (Win Out) starttasi aamutuimaan Spanieleitten HAASTAJA- kilpailuun. Kilpailussa kisaavat edellisenä vuonna syntyneet spanielit (2007) ja 6 parasta pääse finaaliin joka käydään virallisena nuortenluokan metsästykokeena (SPME). Olin ohjaamassa PAJATSOA joka tietenkin tekee hieman haastetta lisää koska en treenaa tai muuten eri lajeissa ohjaa tätä koiraa.

  PAJATSO aloitti aamun hienosti hyvällä ja tehokkalla halulla. Vesityö myös hyvin. Jännityksellä odotimme tuloksia ja yllätys yllätys PAJATSO pääsi finaaliin! Finaalissa Pajatso sai hienosti 2 fasaanin ylös ajoa toisen koiran jo perkaamalta alueelta, harmittavasti peräkkäsissä ylösajoissa viimeisen perään Pajsto lähti joten kisa oli siinä. Paljon on vielä kehityttävää, mutta muuten loistavaa työtä nuorelta koiralta josta on hyvä jatkaa. Muut finalistit olikin enemmän niitä fielt-tyyppisiä koiria, mutta PAJATSO näytti että näyttelymenestystäkin omaava koira voi toimia ;o)  kuva: Nina Menna

 • 17.10.2008 SYNTYI - CurlyCo S... Fox pentue
  Perjantai iltana CurlyCo S- Fox eli mäyräkoirapentue (4 urosta ja 3 narttua) jossa isänä pohjanmaalta Jyrki ja emänä sijoitusnarttuni CurlyCo Rock N Fox eli Nipsu. Katso lisää infoa. Muutama pentu vielä vapaana. • 14.10.2008 Virallinen silmätarkastus
  PAJATSO (Win Out) kävi 1.kerran virallisessa silmätarkastuksessa. Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia ja sai myös maininnan harvinaisen kauniista silmistä ;o)

 • 1.- 7.10.2008 UNKARI - COOP EUROOPAN VOITTAJA 2008 + 2x H CH!
  COOP (Choco Storm), COCO (Charming Choice) ja MOCHA (Magic Mocha) matkasi kanssani Unkarin Budabestiin Euroopan voittaja näyttelyyn ja Spanieli Special Show:n. Viikonloppuna oli koiria esillä Hollannista,Itävallasta, Suomesta ja Italiasta. Tuomari työskentely oli molempina päivinä todella mielenkiintoista....
 • 5.10.2008 Unkari/ Hungary, Budabest Spaniel Special Show
  Tuomari/judge Barbara Muller is Germany

  COOP (Choco Storm) oli rotumme paras ja saavutti samalla UNKARIN MUOTOVALION arvon. COCO (Charming Choice) paras narttu 2. sertin ja saavutti samalla UNKARIN MUOTOVALION arvon Onnea... C- pentueen ensimmäiset muotovalion arvot saavutettuna 1v 10kk ikäisenä! Valiokuoharit taasen odotavat korkaamista!

 • 28.9.2008 Marianhaminan KV näyttely Pajatso RYP 3!
  PAJATSO (Win Out) & COCO (Charming Choice) esiintyivät Ekeron näyttelyssä rotutuomarille Branislav Rajic, Slovenia.

  PAJATSO paras uros 1. sertti, cacib ja ROP. COCO Paras narttu 1, sertti, cacib ja VSP. Ryhmätuomarina oli rotumme arvostettu tuomari Hans Lehtinen. Kovatasoisessa ryhmässä Pajatso nousi upeasti RYHMÄ 3.ksi!

  Kiirokset Realle extreme matkaseurasta.

 • 25.9.2008 Terveystulos
  TARO (Chocolate Shot) virallisessa silmätarkistuksessa => terve, Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

 • 20.9.2008 Pajatso & Coco Tanska Ballerup INT Näyttely
  PAJATSO (Win Out) & COCO (Charming Choice) matkaseuralaisena oli minun ja Hanskin lisäksi pari perroa Arjan kera Tanskassa näyttelyssä. Kilpailijoina oli Englannista, Amerikasta kuin Ruotsista tuotuja rotumme edustajista. Rotutuomarina Kresten Scheel, Tanska.

  Pajatso voitti hienosti koko rotumme (ROP) saaden sekä Sertin ja Cacibib. Coco paras narttu 2. Kiitokset koko matkaseurueellemme mukavasta matkasta!


 • 14.9.2008 Pajatso Spanieleitten metsästyskoe (SPME) - Laitila
  PAJATSO (Win Out) starttasi aamutuimaan Laitilassa spanieleitten metsästyskokeessa kanssani. Tällä kertaa hakualueelta ei lintuja löytynyt. Paremmalla onnella seuraavaan kokeeseen.

 • 8.9.2008 Elli etelän lohkoon
  ELLI (Running Fox) lähtee tänäkin vuonna edustamaan asuinpaikkansa kennelpiiriä sai tänäkin vuonna mäyräkoirien ajokokeissa kovaan etelän lohkoon 3.10.2008.

 • 5.9.2008 Terveystulos
  CHICO (Waterproof) kävi lonkkakuvissa ja tuloksena B/B.

 • 31.8.2008 Luumäki RN
  TARO (Chocolate Shot) käväsi sorsastuksen välissä näyttelyssä Luumäellä jossa tuomarina rotumme erittäin hyvin tunteva Elena Ruskovaara. Taron saldo sertti ja rotunsa paras. Nyt Taro pääsee jatkamaan metsästystä isännän kera.

 • 30.8.2008 Mäyräkoiraleiri Punkalaitumella
  Aamulla varmasti Ninaa hieman jännitti... valion arvo katkolla....

  ELLI (Running Fox) virallisessa silmätarkistuksessa => terve
  ELLI (Running Fox) jalostustarkistettu => Hyväksytty varauksin
  NIPSU (Rock N Fox) jalostustarkistetu => Hyväksytty.

 • 23.8.2008 CurlyCo- pentupäivä
  Pentupäivänä tapasimme sekä uusia että vanhoja kasvattien omistajia, kiitos kaikille vierailijoille, Lisää pentujen kuvia pentujen galleriasta.

 • 17.8.2008 Metsästyskoirien (Mejä) Sievi
  Aamulla varmasti Ninaa hieman jännitti... valion arvo katkolla....

  COOP (Choco Storm) teki eritäin tuulisesta säästä huolimatta varmaa työtä ja tuloksena VOITTAJA luokan 1. 43pistettä. Coop saavutti näin SUOMEN JA RUOTSIN JÄLKIVALION ARVON. COOP valmistui minimikoemäärällä (5 kpl) Suomen jälkivalioksi (FIN JVA)! Tähän ei vielä rodussamme ole kukaan aiemmin päässy!

  Olen tottunut että näyttelypuolella valion arvot otetaan ennen koepuolta, Loistavaa työtä Nina & COOP, magnum kuohari odottaa korkkaamista!

 • 16.8.2008 Metsästyskoirien (Mejä) Sievi
  COOP (Choco Storm) kerkisi starttata pitkästä aikaa taas koepuolella. Kokeen tuomarina toimi Heikki Kulo. COOP teki loistavaa työtä ja upeasti VOITTAJA- luokan 1. palkinto, 49 pistettä (max.50).! Mahtavat pisteet! COOP oli myös voittajaluokan paras koira tässä kokeessa. Upeaa työtä COOP & Nina! Vielä yksi lisää..... tuplavalion arvoon....

 • 16.8.2008 Kouvola KR Tuomarina Harto Stockmari
  NOA (Milky Way) Paras Narttu 2.

 • 16.8.2008 Spanieleitten taipumuskoe Pyhäntä
  VEKKU (Way To Go) osallistui Pirjon kanssa molemmille ihka ensimmäiseen taipumuskokeeseen. Tuomari toimi Jaana Heiskari. Suolla olleet hyvät riista hajut tekivät Vekun hakuosuudesta liian laajaa ja pari valjakko pääsee vielä uudestaan yrittämään koetta. Muut osiot meni loistavasti!

 • 10.8.2008 Helsinki Kaikkierotujen näyttely Tuomarina Monique van Brempt from Belgia
  Rotutuomarimme Monique van Brempt from Belgiasta valitsi COOP:n (Choco Storm) rotumme parhaaksi sertin kera. Ryhmässä pitkänlinja 8- ryhmän tuomari Eeva Rautala valitsi COOP:in RYHMÄ 2:ksi. Kiitokset Ninalle että toi "pojan" etelään visiitille.


 • 10.8.2008 Metästyskoerien jäljestmiskoe " Jaalan Jälki"
  PAJATSO (Win Out) starttasi Hanskin kanssa aamu tuimana sateiseen metsässä. Kokeessa tuomarina Tuija Ketola. Tuloksena yksi hukka AVO 3. 20p.

 • 9.8.2008 Spanieleitten taipumuskoe Mikkeli
  SERE (Way to Fame) ja CHICO (Waterproof) starttasi aamulla kokeeseen kosteassa kesäsäässä. Tuomarina toimi Riitta Vilkman.

  Serellä kompastuskiveksi tuli yllätten tuli vesityö, mutta hieman harjoitusta riitapukin kanssa ja kohti seuraavaa koetta.

  Chico meni varmasti jokaisen osuuden ja esitti hakuosuudessa laajaa kaunista nopeaa hakua. Hakua oli nautinto kastoa. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt rotumme koiralta näin nopeaa kaunista hakua. Chicolla tuloksena SPA1.

 • 1-3.8.2008 Kuopio 3 x INT show
  3.8. Sunnuntaina kehässä toimi tuomarina Douglas Johnson, USA:sta
  (kennel Clussexx). Suomessa oli ilmeisen korkeatasoiset vespat hänen
  mielestään, tuloksista päätellen.
  COOP (Choco Storm) Paras uros 1, sertin, cacibin kerä VSP.
  MOCHA (Magic Mocha) Valioluokan EH

  2.8. Lauantaina tuomarina "Hasse" Hans Lehtinen.
  COOP (Choco Storm) Paras uros 1, sertin, cacibin kera VSP
  MOCHA (Magic Mocha) Valioluokan ERI

  1.8. Perjantaina tuomarina toimi pitkänlinjan suomalainen tuomari Harri Lehkonen.
  COOP (Choco Storm) Paras uros 2, sertin ja siirtyvän Cacibin kera.
  Coopin emä MOCHA (Magic Mocha) Paras Narttu 2. Vara-Cacib


 • 27.7.2008 Pori Int
  Porin kansainvälisessä näyttelyssä arvosteli uusi tuomari tuttavuus
  Rita Reyniers, Belgiasta
  PAJATSO (Win Out) paras uros 2, vara-sertti ja vara-cacib
  MOCHA (Magic Mocha) Paras nartu 3.

 • 26.7.2008 Turku KR
  Turun kaikkien rotujen näyttelyssä arvosteli arvostettu suomalainen rakennetuomari Soile Bister.
  PAJATSO (Win Out) paras uros 1, sertti ja VSP
  MOCHA (Magic Mocha) Paras nartu1 ja ROP.

  Mochan arvostelu: Erinom.kok. Kauttaaltaan kaunis narttu jolla aivan ihastuttava pää ja ilme. Hyvä runko, raajat, mittasuhteet. Ensiluokkainen karva,. Hienot liikeet. Hyvä luonne.

 • 19.7.2008 Ylivieska KR RYP 3.
  Ylivieskan kaikkien rotujen näyttelyssä rodun ja ryhmän arvosteli Matti Tuominen.
  COOP (Choco Storm) kolmannen kerran peräkkäin ROP ja RYP 3.

 • 14.7.2008 CurlyCo A- pentue syntynyt 4+6
  Saimme todella loistavan kokoisen "pakastepentueen" aikaiseksi. Pentueen molemmat vanhemmat on palkittu niin näyttelyissä kuin kokeissakin! Lisätietoja pentue sivulla. Vielä muutama pentu vapaana aktiivisiin harrastuskoteihin niin näyttely kuin koerintamallekin.

 • 12-13.7.2008 Oulun KV + KR näyttelyt 2 x RYP 3.
  Oulussa oli näyttelyviikonloppu jonne oli kokoontunut suurin osa menestyneistä näyttelykoiristta omistajineen. kaksi näyttelyä samamana viikonloppuna samassa paikassa. Sateinen viikonloppu…erittäin haasteellisesta näyttelynympäristöstä huolimatta Nina sai Coopin pidettyä näyttelykuntoisena. HIENOA työtä Coop & Nina.

  13.7. Sunnuntaina kaikkienrotujen näyttelyssä rotutuomarina Cristian Vantu, Romaniasta. COOP (Choco Storm) ROP, Serttin ja Cacibin kera. Ryhmätuomarina toimi Jos de Cuyper Belgiasta. Hän nosti myös Coopin ryhmässä 3:ksi!

  12.7. Lauantaina Oulun kansainvälisessä näyttelyssä rotutuomari Keith Lovell, Australiata valitsi Coopin rotumme parhaaksi (ROP), Serttin ja Cacibin kera. Keith Lovell piti Coopista todella paljon. Ryhmässä tuomarina toimi arvostettu pitkänlinjan spanielikasvattaja Tarja Hovila (kennel Adamants) ja hän sijoitti Coopin ryhmässä 3:ksi.

 • 6.7.2008 MAAILMAN VOITTAJA NÄYTTELY 2008 Tukholma, Ruotsi
  Rodussamme oli ilmoitettu 45 kpl koiria useista eri maista. Tuomarimme oli Irlannista Harry O'Donoghue. Hän on arvostellut jo 90- luvulla Suomessa mm. Messukeskuksen näyttelyssä jolloin olin Cindyn (Starfish's Always Wet) kanssa kehässä. Näyttely oli hyvin järjestetty ja oli mukavan nähdä uusia koiria sekä tuttuja rotumme parista ympäri maailmaa.

  Näyttelyn aloitti junioriluokan urokset ja PAJATSO (Win Out) voitti luokan samalla saavutti JUNIORI MAAILMA VOITTAJA 2008 tittelin. Käyttöluokassa COOP (Choco Storm) voitti luokan. Sertti kilpailussa Coop voitti sertin ja heti kisaamaan aikuisia uroksia vastaan MV-tittelistä. COOP voitti upeasti MAAILMANVOITTAJA 2008 tittelin.

  Täytyy myöntää, että nuoret velipuolet olivat kovassa sarjassa ja loistavasti hoitivat homman! Kiitos että saimme pojat hienossa kunnossa näyttelyyn ja onnea näiden kotiperheille upeasta titteleistä! Kaikki tulokset löytyy täältä.


 • 22.06.2008 Rovaniemi Kansainvälinen näyttely Tuomarina Jo Schepers, Alankomaat
  COOP (Choco Storm) paras uros 2. ja siirtyvä Cacib.

 • 21.06.2008 Ruotsi Gällivaara Kansainvälinen näyttely tuomarina Ing-Marie Hagelin, Ruotsi
  COOP (Choco Storm) paras uros 2. ja siirtyvä Cacib.

 • 19.6.2008 Suuri suru tuli todella yllättäen.
  JIMI (Mocha Master) jäi aamulla 6.20 auton alle kotitiellämme ja kuoli välittömästi. Suuri persoona on poissa. Tällaisen koiran saa vain kerran elämässään.

  Jimiä väivät kaipaamaan lisäksemme useat ystävät ympäri maailmaa jotka ovat hänet vierailuillaan nähneet niin kotonamme kuin ulkomailla. Jimin jälki tulee näkymään rodussamme eri koirien sukutauluissa.

 • 16.06.2008 Pentuja tulossa
  SUNNY (Riverdance) ultrattiin ja saimme odottamiamme uutisia. Sunny on tukevasti tiineenä ja uusi vespa pentue tulee syntymaan heinäkuun puolessa välissä.

  Pentuja tarjolla hyviin koteihin harrastuskoiraksi näyttely- ja käyttöpuolelle.

 • 15.6.2008 Jälkikoe Ruotsi Skellefteå, Sweden Tuomari Gunhilt Björne
  COOP (Choco Storm) osallistui Ninan kanssa Ordinarie viltspor jälkikokeeseen. Kokeesta tuloksena hienosti 1. palkinto. Tämä tulos jää odottamaan suomen jälkivalion arvon saavuttamista. (kuvia kokeesta)

  Hyvä Coop & Nina! Loistavaa työtä nuorelta koiralta. Coop on palkittu kuukauden sisällä Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin jälkikokeessa !!!

 • 5-9.6.2008 Matka Norjaan Trondhein Kansainvälinen näyttely ja Oslo Jälkikoe
  Lähdimme matkaan JIMI (Mocha Master), MOCHA (Magic Mocha) & COOP (Choco Storm) kanssa kohti aktiivi viikonloppua Norjassa. Lauantaina olimme Trondheimissa kansainvälisessä näyttelyssä ja yötä myöten ajelimme Osloon starttaamaan Sunnuntaiaamuna jälkikokeessa.

  Kiitokset Saijalle loistavasta matkaseurasta. Hennalle kaikesta avusta aamukahveineen.


 • 8.6.2008 Norja Oslo Jälkikoe Oslo og Omegn dachshundklubb

  JIMI (Mocha Master) ja COOP (Choco Storm) osallistuivat jälkikokeeseen. Erittäin helteinen päivä oli tiedossa. Koiria oli ilmoitettu 16 kpl Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Koe oli loistavasti järjestetty ja kokeessa oli loistava ilmapiiri. Kiitokset että saimme osallistua kokeeseen.

  COOP aloitti päivän ensimmäisenä koirana ja tuomarin Arvid Fjallandsbo.
  JIMI tuomarin Stig Thorsen viimeisenä koirana. Useita valiokoiria sai 0- tuloksen joten olen tyytyväinen että Molemmat pojat saivat tuloksen. COOP sai 2. palkinnon .
  JIMI sai 1. palkinnon ja saavutti NORJAN JÄLIVALION ja POHJOISMAISEN JÄLKIVALION arvon ENSIMMÄISENÄ rotumme edustajana.

  Kotimatkalla saimme iloisen soiton Hanskilta ja Pajatsolta (Win Out) Spanieleitten taipumuskokeesta...

 • 8.6.2008 Spanieleitten Taipumuskoe, Ruovesi
  PAJATSO (Win Out) oli Hanskin kanssa ensimmäistä kertaa taipumuskokeessa Ruovedellä. Tuomarina Liisa Pajala. Pajatso suorittivat loistavin arvoasteluin kokeen hyväksytysti läpi. Hienoa työtä Pajatso & Hanski!

 • 7.6.2008 Norja Trondheim Kansainvälinen näyttely

  Vesispanielit arvosteli C. A. Coode, Englannista heti aamusta.
  COOP (Choco Storm) ROP, Serttin ja cacibin kera.
  MOCHA (Magic Mocha) VSP, Sertti & Cacib saavuttaen NORJAN MUOTOVALION ARVON.

Pitkän päivän odotimme ryhmäkilpailuja ja COOP teki varmasti historiaa harvinaisessa rodussa Norjassa upeasti VOITTAEN RYHMÄN. Valitettavasti emme pystyneet osallistua seuraavan päivän BIS-kisaan seuraavana päivänä Oslossa olevien mejä- kokeiden vuoksi.

Kevään aikana COOP on palkittu ryhmissä korkealle Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin. Loistava nuorelta koiralta.
 • 3.6.2008 Virallinen silmätarkastus
  JIMI (Mocha Master) kävi 3. kerran silmätarkastuksessa
  COCO (Charming Choice) 1. kerran silmätarkastuksessa.

  Kummallakaan ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia ja saivat maininnan harvinaisen kauniista silmistä ;o)

 • 1.6.2008 Ruotsi Piteå Kansainvälinen näyttely Tuomari Henrik Frykstrand
  JIMI (Mocha Master) ROP, Sertin ja Cacibin kera saavuttaen samalla RUOTSIN MUOTOVALION S(u) CH. COCO (Charming Choice) 1/1.

  Lähdimme heti kehien jälkeen ajamana kotia kohti ja ryhmiin emme kerineet tällä kertaa jäädä.

 • 25.5.2008 Haminan Kansainvälinen näyttely.
  Näyttelyssä oli ilmoitettu 10 vespaa. Rotutuomarina Reia Leikola-Walden
  COOP (Choco Storm) Paras uros, Sertti, Cacib
  Ryhmään COOP lähti kovassa sarjassa ja upeasti RYHMÄ 2.!

  Suuret kiitokset Heidille avusta, jotta sai Coopin viikonlopuksi näyttelykehiin etelään


 • 24.5.2008 Helsinki Aptus kansainvälinen näyttely
  Tuomarinamme oli arvostettu tuomari Usata Sari Brewster Tietjen.
  COOP (Choco Storm) oli ainut ERI:n saanut koira ja oli ROP, Sertin ja Cacibin kera.

 • 24.5.2008 Metsästyskoirien jäljestämiskoe Kannus
  Vespojen perinteinen mejä-koeviikonloppu. Tuomarina Jouni Simonen
  PAJATSO (Win Out) Avoimen luokan 2. palkinto 36p. Päivän parhaat AVO-luokan pisteet. W- pentueen pokaali on nyt Pajatsolla plakkarissa. Kuohuvan nautitaan palkinnon luovutustilaisuudessa!

 • 18.5.2008 Metsästyskoirien jäljestämiskoe Himanka Tuomarina Sakari Kankaanpää
  COOP (Choco Storm) starttasi ensimmäiseen voittajaluokan kokeeseen... Tuloksena upeasti VOI 1. 43 p. Upea nuorikoira! Hienoa työtä Nina & Coop. (Nina...vielä kaksi lisää...)

 • 18.5.2008 Metsästyskoirien jäljestämiskoe Oripää
  PAJATSO (Win Out) starttasi ensimmäisessä mejä-kokeessa. Tuomarina Tuija Sällylä. Tällä kertaa Pajatsolle ja Hanskille tuli kokeesta paljon kokemusta ja oppia eteenpäin harrastuksen parissa. Avo -


 • 15.5.2008 SUNNY (Riverdance) on siemennetty pakastespermalla.
  Lisää tietoja pentu sivuilla. Tulevan pentueen pitäisi syntyä heinäkuun puolessa välissää.

 • 11.5.2008 Rauma Kaikkienrotujen näyttely Tuomarina August De Wilde, Belgia
  MICI (Mister Twister) Paras uros 2.
  NOA (Milky Way) Paras narttu 2.

 • 10.5.2008 IWS Club Show Helsinki. Tuomarina Ancela Williams Kennel Foulby.
  Tuomarimme oli arvostettu ja kokenut pitkänlinjan kasvattajatuomari Englannista. Ancelan kasvateissa löytyy useita englannissa erittäin menestyneitä koiria. Sunnyn (Riverdance) isä on Foulby-koira. 38 vespaa oli paikan päällä.

  Uskomattoman upea päivä! Loistavaa tulosta nuorilta koirilta! Coop paras uros sertin kera. Sunny paras narttu 2. Coco paras narttu 3. Nekku BIS 4. veteraani. Kiitokset kaikille joilta sain apua koirieni kanssa! Erityiskiitos myös KEKO:lle

  PAJATSO (Win Out) Junioriluokan toinen (ERI 2.)
  TARO (Chocolate Shot) Nuortenluokan ensimmäinen (EH 1)
  COOP (Choco Storm) Käyttöluokan ensimmäinen PARAS UROS 1, Sertti, VSP
  JIMI (Mocha Master) Valioluokan kolmas (ERI 3.)
  COCO (Charming Choice) Junioriluokan ensimmäinen PARAS NARTTU 3.
  NOA (Milky Way) Käyttöluokan kolmas (ERI3.)
  SUNNY (Riverdance) Käyttöluokan ensimmäinen PARAS NARTTU 2.
  MOCHA (Magic Mocha) Valioluokan ERI
  NEKKU (Strarfish's First Lady) ROP veteraani ja BEST IN SHOW 4.- VETERAANI
  CURLYSO kasvattajaluokka 2. Kunniapalkinto
  NEKKU (Strarfish's First Lady) Jalostusluokka 2.kuniapalkinto

  COOP (Choco Storm) PARAS KÄYTTÖKOIRA
  COCO (Charming Choice) PARAS JUNIORI

  PAJATSO (Win Out) PARAS TURKKI
  COOP (Choco Storm) PARAS TYNNYRI

 • 7.5.2008 Metsästyskoirien jäljestämiskoe Tuomari Torsten Lenstrand
  COOP (Choco Storm) starttasi vajaan viikon päästä seuraavan kokeeseen... Tuloksena upeasti AVO 1. 47p/50. Coop siirtyy nyt kilpailemaan VOITTAJA-luokkaan. Upeaa! Hienoa työtä Coop & Nina.

 • 1.5.2008 Metsästyskoirien jäljestämiskoe Sievi Tuomari Sakari Kankaanpää.,
  COOP (Choco Storm) starttasi vappupäivänä ensimmäisessä metsästyskoirien jäljestämiskokeessa. Tuloksena hineosti AVO 1. 44p. Hienoa työtä Coop & Nina. Tästä on hyvä jatkaa... C- pentueen pokaali on nyt COOPILLA plakkarissa. Kuohuvan nautitaan palkinnon luovutustilaisuudessa!

 • 26.4.2008 Vaasa Kansainvälinen näyttely. Tuomarina Kurt Nilsson Ruotsi.
  COOP (Choco Storm) Paras uros 2, Sertti, siirtyvä Cacib.

 • 19.4.2008 Jyväskylä Kansainvälinen näyttely. Tuomarina Lisbeth Campbell, Norja
  COOP (Choco Storm) Paras uros 1, Sertti, Cacib ja ROP

 • 5.4.2008 Lestijärvi Ryhmänäyttely Tuomarina Lena Danker
  COOP (Choco Storm) sai todella loistavan arvostelun ja paras uros 1, Sertti ja ROP.

 • 5.4.2008 Pertunmaa RN Tuomarina Elena Ruskovaara
  SERE (Way to Fame) ensimmäistä kertaa näyttelyssä EH1
  SUNNY (Riverdance) Paras narttu ja ROP

 • 23.03.2008 Lappeenranta KV Tuomarina Marija Kavcic, Slovenia
  TARO (Chocolate Shot) ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja hienosti Paras uros 1, Sertti, Cacib ja VSP
  SUNNY (Riverdance) Paras Narttu 1, Cacib ja ROP
  COCO (Charming Choice) Paras narttu 2, sertti

 • 16.3.2008 TAMPERE KV/INT Tuomari Richard Beauchamp, USA
  COOP (Choco Storm) Paras uros 1, Sertti, Cacib ja VSP
  PAJATSO (Win Out) Paras uros 3, vara-Sertti
  SUNNY (Riverdance) Paras Narttu 3
  COCO (Charming Choice) Paras narttu 4, vara-Sertti
  CurlyCo Kasvattajaluokka 2. kunnialakinto

© CurlyCo kennel / Sari Vottonen